dom-tapkey-elektronische-cilinder-met-knop-1

DOM Security is expert in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige sluittechniek en toegangscontrolesystemen. Het assortiment loopt van standaard cilindersloten voor woningen tot de nieuwste elektronische toegangscontrolesystemen voor grote (bedrijfs)panden.

U kunt kiezen uit SKG2 of SKG3 DOM cilinders welke respectievelijk minimaal 3 minuten en minimaal 5 minuten inbraakwerend zijn. De SKG3 cilindersloten van DOM Security zijn voorzien van een kerntrekbeveiliging. Daarnaast biedt DOM cilindersloten aan zonder of met certificaat (met patent). DOM cilindersloten zijn verkrijgbaar met conventionele sleutels, keersleutels of sleutels met bewegende delen die het dupliceren van sleutels onmogelijk maken. 

De DOM Security cilinders worden ook gebruikt in sluitsystemen. Een sluitsysteem is een systeem waarbij de toegangsrechten van verschillende deuren zijn bepaald. Er is een hoofdsleutel die toegang geeft tot alle deuren en onderliggende sleutels waarbij de toegang vooraf vastgelegd is. In sluitsystemen kunnen mechanische cilinders worden gebruikt of elektronische cilinders, ook wel smart locks genoemd. Voorbeeld hiervan is de DOM Tapkey

DOM Tapkey

De Dom Tapkey geeft toegang tot uw deur door middel van uw smartphone. Houd je smartphone eenvoudigweg tegen de digitale cilinder en je bent binnen! De installatie is gemakkelijk. Verliest iemand zijn smartphone of transponder (tag)? Dan verwijder je de toegangsrechten van deze gebruiker gemakkelijk via de Tapkey app of webportal. Daarnaast kan de beheerder altijd en overal toegangsautorisaties uitgeven en blokkeren. Hierdoor is de beveiliging van uw huis of kantoor  gewaarborgd. De Dom Tapkey is ook te gebruiken als onderdeel in een sluitplan!

Gerelateerde berichten